Blocuri creative pentru construit

GRMS-10045

Set creativ open-end cu 16 blocuri din lemn de esența ușoară, viu colorate și ambalate în săculeț textil

Mai multe detalii

174,00 lei

MaterialLemn
CuloareMulticolor
Vârstă1+

Îndrăznește să încerci o jucărie fascinantă! Oferă-i copilului tău o jucărie deschisă (open-end) care îi va stimula creativitatea, îi va forma o mână sigură și un simț fin al echilibrului și îl va provoca mereu și mereu să-și pună la încercare imaginația!

Simplitatea acestui set este totodată și cel mai mare atu al său. El face parte din categoria jucăriilor deschise, întrucât nu limitează jocul la un simplu exercițiu de construcție ci stimulează imaginația copilului să se implice activ în jocuri creativ-imaginative. Fie că le combină cu alte elemente naturale adunate de prin călătoriile în parcuri sau păduri, fie că le asociază cu elemente clasice de construit sau cu texturi diverse (ex.cu mătăsuri colorate pentru a imagina o mare pe care plutesc bărcuțe) și personaje de poveste, aceste piese robuste se pot integra într-o mare diversitate de decoruri, fiind astfel o jucărie versatilă pe care copilul o va folosi mereu în jocurile sale.

Formele generoase ale pieselor, culorile vii și textura naturală, aderența, transformă aceste blocuri de construcție într-un element de bază al oricărui joc de construcție, care va crește împreună cu cel mic fiindu-i tovarăș nelipsit de joacă pe parcursul mai multor etape de vârstă.

Piesele sunt robuste și totodată extrem de ușoare, permițând și mâinilor micuțe și mai puțin îndemânatice să-și exerseze abilitățile de prindere, stivuire, coordonare, construire. Datorită texturii naturale a lemnului, suprafața blocurilor are o aderență specifică ce permite chiar și celor mai mici constructori să-și construiască primele turnuri.

Totodată, copii ceva mai măricei și mai îndemânatici vor fi atrași de versatilitatea pieselor, acestea putând fi asociate cu orice alte materiale sau texturi, având astfel posibilitatea de a transpune în joc decorurile complexe ce trăiesc în imaginația lor bogată.

Acest produs este recomandat și pentru grădinițe, locuri de joacă, clase pregătitoare etc.

Dimensiuni: săculeț textil cu 16 piese din lemn de esență ușoară, diametrul unei piese: 3-10cm, înălțimea unei piese 2-18cm.

Recenzii

Nici un review disponibil.

Scrie un review

Blocuri creative pentru construit

Blocuri creative pentru construit

Set creativ open-end cu 16 blocuri din lemn de esența ușoară, viu colorate și ambalate în săculeț textil

18 alte produse în aceeasi categorie: