Căsuța apelor Mărește

Căsuța apelor

GRMS-07380

Căsuță fantezie pentru joc imaginativ și role-play, cu 6 elemente din lemn având forme non-geometrice, specifice pedagogiei Waldorf.

Mai multe detalii

77,00 lei

MaterialLemn
CuloareAlbastru
Vârstă0+

Vă mai aduceți aminte de Zâna Apelor? Dar de sirenele ce se leagănă pe spuma valurilor? Mai știți poveștile lor fermecate citite la ceas de liniște de mama sau de bunica?

Nicăieri poveștile nu sunt mai viu primite decât în sufletul copiilor. Acolo este încă loc pentru zăne și spiriduși, pentru pitici cu bărbi stufoase și elfi înaripați, pentru steluțe și unicorni. Poveștile inspira și animă imaginația copiilor, îmbogățind continuu sufletul cu imagini pline de conținut.

Căsuța apelor este rodul unei astfel de povești.  O poveste fara sfarsit, ce asteapta sa fie mereu descoperita si reinventata...

Ca de altfel toate jucăriile Grimm's Spiel und Holz Design, cele patru piese ale Căsuței fantezie oferă o bogată experiență senzorială, specifică materialelor naturale. Jucăria poate fi gustată, aruncată, pipăită, ciocănită, ascultată, favorizând astfel cunoașterea nemijlocită a caracteristicilor sale naturale. Totodată, copilul va descoperi formele neregulate, specifice pedagogiei Waldorf, ce îndeamnă la asocieri diverse și arată cum o jucărie se poate adapta și transforma în funcție de context și vârsta copilului.

Jucăria Căsuța apelor este recomandata copiilor începând cu vărsta de 0 ani,  fiind utilă atât pentru activități senzoriale (atingere, sunet, culoare), cât și pentru activități de stivuire, sortare, deprinderea echilibrului formelor neregulate. Pentru copii mai măricei ea reprezintă un excelent punct de plecare pentru joc imaginativ, ce combină și asociază diverse povești și personaje, favorizând astfel dezvoltarea imaginației și a vocabularului.

Recomandare de varsta: 0+

Dimensiuni: 6 piese cu forme neregulate din lemn de tei, pictat manual cu culori non-toxice pe bază de apă, înălțime 12cm.

Recenzii

Nici un review disponibil.

Scrie un review

Căsuța apelor

Căsuța apelor

Căsuță fantezie pentru joc imaginativ și role-play, cu 6 elemente din lemn având forme non-geometrice, specifice pedagogiei Waldorf.

30 alte produse în aceeasi categorie: