Cutiuța cu litere

GRMS-43780

Un set compact ce permite atât învățarea literelor alfabetului cât și desen liber-o invitație la joc și educație!

Mai multe detalii

MaterialLemn
CuloareMulticolor
Vârstă6+

Acest puzzle alfabetic conține 77 de piese având 6 tipuri de forme simple, fiecărei litere fiindu-i dedicată o culoare. Copii de vârstă preșcolară și școlară sunt provocați să găsească piesele potrivite pentru fiecare literă și să inventeze modalități diverse de a o construi.
 
A construi o literă presupune o implicare activă a copilului, atât la nivelul îndemânării cât și al imaginației. În acest fel învățarea literelor devine o activitate complexă, senzorială și cognitivă, ceea ce face ca învățarea să fie mai plăcută și mai ușoară. Fie că pleacă de la întreg la parte, fie de la parte la întreg, copilul se va familiariza cu asemănările și deosebirile dintre formele literelor, însușindu-și mai ușor trecerea de la o formă la alta. Iar efortul de a construi se poate solda cu descoperirea unor noi și haioase modalități de a forma literele și cuvintele!
 
Iar când literele devin plictisitoare iar răbdarea tinde să se sfârșească, copilul poate folosi piesele setului pentru a desena sau construi diversele forme ce-i umplu imaginația: pătrate, triunghiuri, cercuri, căsuțe, castele etc.-toate se pot realiza cu ajutorul unor forme simple și a unei imaginații bogate!  
 
Dimensiuni: 77 piese în 6 forme și 26 de culori într-o cutie din lemn cu capac din plastic. Lungimea unei litere: aprox 9cm

Recenzii

Nici un review disponibil.

Scrie un review

Cutiuța cu litere

Cutiuța cu litere

Un set compact ce permite atât învățarea literelor alfabetului cât și desen liber-o invitație la joc și educație!

10 alte produse în aceeasi categorie: