Joc de construit și numărat

GRMS-42100

Set educativ cu 100 de piese organizate în serii cu mărimi crescătoare și având culori diferite, ideal pentru învățarea prin joc a proporțiilor și a operațiunilor matematice.

Mai multe detalii

MaterialLemn
CuloareMulticolor
Vârstă3+

În funcție de vârstă copilului, setul poate fi folosit pentru jocuri creative de construcții sau pentru exemplificarea noțiunilor matematice. Cele 100 de piese sunt organizate în serii de dimensiuni crescătoare, fiecare serie având asociată o culoare unică ce favorizează memoria vizuală.  Copilul este invitat să descopere într-un mod experimental, direct, multitudinea de relații posibile între dimensiunile pieselor, facilitând astfel înțelegerea noțiunilor matematice abstracte (adunări, scăderi, împărțiri, înmulțiri, fracții, mulțimi etc.)

Setul poate fi folosit și pentru jocurile de construcție, invitând imaginația copilului să dea naștere celor mai diverse forme: palate și castele magice, labirinturi gigant, orașe colorate, turnuri medievale și peisaje variate... Prin joc își va exersa atenția, își va formă răbdarea și își va spori îndemânarea. Totodată, prin joc îi pot deveni familiare noțiuni importante precum mărimi, proporții, echilibrul sau dimensiunile spațiului. Culorile pieselor reprezintă un important stimulent vizual ce favorizează o atenție suplimentară către estetică structurilor realizate.
 
Setul este util pentru copii și părinți deopotrivă, reunindu-i în jurul unor momente vesele pentru întreaga familie! Fascinați de îmbinarea de mărimi și culori vor inventa construcții și jocuri diverse, iar colegii și prietenii pot fi și ei provocați să participe la acest iureș creativ, făcând loc pentru colaborare și negociere. Pentru o mai largă paletă de opțiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor Seturi creative de construit, cu Animale și vehicule sau Păpuși, spiriduși și căsuțele lor.

Datorită valorii sale educative, setul este foarte util în grădinițe, clase pregătitoare și școli.
 
Dimensiuni: ramă 22,5cm, grosimea unei piese 2cm, înălțimea unei piese între 1- 10cm. 

Recenzii

Nici un review disponibil.

Scrie un review

Joc de construit și numărat

Joc de construit și numărat

Set educativ cu 100 de piese organizate în serii cu mărimi crescătoare și având culori diferite, ideal pentru învățarea prin joc a proporțiilor și a operațiunilor matematice.

18 alte produse în aceeasi categorie: