Orășelul cu povești

GRMS-07400

Set de 3 căsuțe fantezie inspirate din pedagogia Waldorf, pentru jocuri de rol și imaginație

Mai multe detalii

Produsul nu este în stoc

314,00 lei

MaterialLemn
CuloareMulticolor
Vârstă1+

A fost odată ca-n povești, a fost că niciodată, un orășel de basm în care poveștile veneau de departe și poposeau pe rând să-și depene magia...
 
Copilăria fără povești este de neînchipuit-ele vorbesc pe limbă copiilor, hrănindu-le imaginația și ajutându-i să cunoască lumea. Orășelul cu povești este o astfel de invitație la joc: un decor încântător în care pot prinde viață basme cu zâne și zmei, cu cavaleri și prințese...o jucărie Waldorf plină de farmec ce încurajează copii să-și transpună în joc poveștile auzite sau să-și creeze propriile roluri și decoruri.
 
Cele 17 piese ale setului se adresează mai multor etape de vârstă. Cei foarte mici le vor găsi utile pentru activități de stivuit, combinat sau construit: una peste alta sau una în alta, piesele se îmbină armonios, stimulând atenția la forme, măsuri și culori. Totodată, modul ingenios în care piesele căpăta o nouă dimensiune atunci când intră și ies una din alta reprezintă un punct de atracție și o ocazie de a-i familiariza pe cei mici cu acest tip de aranjament.
 
Cei pasionați de construcții vor găsi în Orășelul cu povești forme provocatoare, non-geometrice, numai bune de integrat în alte Seturi de construcție. În acest fel vor deprinde noi abilități de a combina forme, volume și texturi, dezvoltându-și simțul proporțiilor.
 
Copii peste 3 ani vor adora să-și pună la treabă imaginația: creativitatea specifică acestei vârste poate construi în jurul Orășelului poveștilor diverse decoruri (ex. se pot combina cu Play Silk în culorile curcubeului pentru a imagina o poveste cu zânele apelor) și roluri inspirate din basmele citite acasă sau la școală.
 
Pe măsură ce copilul crește, căsuțele de basm pot deveni obiecte de decor pentru cameră copilului, reamintind de farmecul poveștilor copilăriei!
 
Dimensiunile generoase ale pieselor recomandă Orășelul cu povești și pentru jocul în colectivități: locuri de joacă, grădinițe, școli etc.
 
Materiale folosite: lemn de lemn de tei desenat manual, vopseluri și uleiuri non-toxice pe bază de apa
 
Dimensiuni:17 piese , înălțimea turnului roșu: 29cm, înălțimea căsuței albastre: 16cm, înălțimea căsuței verzi 18cm, fiecare căsuță are grosimea lemnului 6cm.

Recenzii

Nici un review disponibil.

Scrie un review

Orășelul cu povești

Orășelul cu povești

Set de 3 căsuțe fantezie inspirate din pedagogia Waldorf, pentru jocuri de rol și imaginație

30 alte produse în aceeasi categorie: