Sac de dormit all season 100% merinos – Navy & Red Mărește

Sac de dormit all season 100% merinos – Navy & Red

Primul sac de dormit din lână merinos prevăzut cu orificii pentru picioare!

Mai multe detalii

Materiallână merinos
CuloareAlbastru

Fratele mai mare al premiatului sac de dormit pentru bebeluși, acest sac de dormit somptuos este gândit să se potrivească juniorilor între 2 și 5 ani + și să răspundă nevoilor în perioada de creștere. Designul evolutiv și inteligent ajută tranziția de la sacul de dormit clasic, permițând copiilor să își cuibărească picioarele în interior, la nevoie.Pentru copii care vor picioarele dezvelite, manșetele lungi oferă posibilitatea de acoperire parțială. Știm deja că, atunci când nu dorm, juniorii adoră să fie în continuă mișcare, iar orificiile pentru picioare le asigură libertatea de mișcare mult râvnită.  

 

Acest sac de dormit este realizat dintr-un strat dublu de lână merinos cu densitatea de 240 gsm și este extra călduros în nopțile răcoroase de iarnă, fiind în același timp respirabil și răcoritor pe timp de vară pentru că îndepărtează căldura în exces și asigură un somn liniștit și confortabil.   

 

Țesătură din lâna merinos Superlove este moale, substanțială și pufoasă ca un norișor, fiind ideală pentru pielea foarte sensibilă. Sacul de dormit este eficient pe tot parcursul anului și poate fi folosit pentru somnul în încăperi unde temeperatura aerului variază între 14-27 C, nemaifiind nevoie de saci de dormit cu umplutură voluminoasă. Pe eticheta produsului vei găsi un ghid de stratificare a hainelor, în funcție de temperatura ambientală.

Recenzii

Nici un review disponibil.

Scrie un review

Sac de dormit all season 100% merinos – Navy & Red

Sac de dormit all season 100% merinos – Navy & Red

Primul sac de dormit din lână merinos prevăzut cu orificii pentru picioare!

2 alte produse în aceeasi categorie: