Set de boluri, albastru - SPIEL GUT

GRMS-10354

Jucărie SPIEL GUT - Set de 5 boluri din lemn de anin pentru bebeluși și preșcolari, colorate în nuanțe plăcute de albastru și verde.

Mai multe detalii

99,00 lei

MaterialLemn
CuloareAlbastru
Vârstă1+

Cinci nuanțe de verde și albastru, turnate în forme rotunde, plăcut texturate și extrem de versatile pentru mânuțele dornice să pipăie, stivuiască, construiască și sorteze după mărime și culoare sau să pregătească mâncăruri miraculoase pentru păpuși, pitici și spiriduși!

Cele 5 boluri ale setului pot fi folosite în jocurile cu bebeluși, pentru activități de sortare sau stivuire. Bebe va învăța să descopere cum piesele se ascund una în alta, sau cum cresc mari, mari pana la cer atunci când le aranjează una peste alta! Familiarizându-l pe neștiute cu scara mărimilor, acest joc de la mare la mic sau de la mic la mare, poate fi jucat în fel și chip, adăugându-i de fiecare data noi și noi dimensiuni: umplând fiecare castronel cu materiale diverse, învățăm sa deosebim texturi, mutând câteva boabe mari de fasole din bolul cel mic spre bolul cel mare exersăm atenția și prinderea fină cu degetele, plimbând piticii în expediții ad-hoc către partea cea mai de sus a turnului, încercam din răsputeri să nu-i dărâmăm fragilul echilibru, iar atunci când turnăm nisip din bolul cel mic către cel mare ne încordăm auzul să descoperim o largă paletă de sunete!

Atent la nevoia senzorială a celor mici, producătorul Grimm's Spiel und Holz Design păstrează textura naturală, bogată, a lemnului, oferind o senzație plăcută la atingere și un sunet delicat ce încântă simțurile copiilor.  Culorile folosite sunt inofensive pentru cei mici și, totodată, extrem de atractive, chemându-i irezistibil la joc și explorare!

Pe măsură ce copilul crește și imaginația sa este pregătită pentru jocurile de rol, cele cinci castronele îl vor însoți în noua etapă de vârstă, putând deveni ustensile profesionale de gătit felurite delicii culinare pentru păpuși, spiriduși și membrii familiei. Totodată, ele pot adăposti comorile găsite prin parcuri sau gradină, putând fi ușor aranjate pe rafturi pentru a înveseli atmosfera din camera copiilor.

Datorită bogăției de experiențe de joc ce pot fi imaginate alături de această jucărie simpla, dar extrem de versatilă, Setul de boluri pentru bebeluși a fost premiat cu sigla JUCĂRII SPIEL GUT.

Setul de boluri este și un cadou foarte util bebelușilor și copiilor mici, găsindu-și cu ușurință locul printre jucăriile îndrăgite ale celor mici!

Acest set este disponibil și în varianta de culoare lollipop sau multicolor.

Dimensiuni produs: diametru 9cm.

Recenzii

Nici un review disponibil.

Scrie un review

Set de boluri, albastru - SPIEL GUT

Set de boluri, albastru - SPIEL GUT

Jucărie SPIEL GUT - Set de 5 boluri din lemn de anin pentru bebeluși și preșcolari, colorate în nuanțe plăcute de albastru și verde.

30 alte produse în aceeasi categorie: