Set de construit Romanesque

GRMS-10215

Un set de construit cu forme diverse, inspirat din arhitectură medievală romanică

Mai multe detalii

MaterialLemn
CuloareMulticolor
Vârstă3+

Construitul reprezintă o activitate îndrăgită de copii de toate vârstele, iar construcțiile realizate cu piese din lemn au avantajul de a provocă copilul să-și formeze o atenție sporită pentru realizarea echilibrului pieselor, pentru gândirea logică și spațială.
 
Cele 62 de piese ale setului Romanesque au forme diverse inspirate din stilul arhitectonic medieval romanic, permițând construirea arcelor de cerc și experimentarea echilibrului specific. Castele, domuri, turnuri și cetăți pentru prinți și prințese, garaje cu stil pentru mașini sau căsuțe pentru zâne și pitici, ferme cochete pentru animale...totul e posibil!
 
Pentru că imaginația sa poată fi transpusă în realitate, copilul are nevoie să dezvolte o mână sigură și  dibace și o atenție susținută. Iar de aici la jocuri complexe de rol, cu personaje reale sau imaginare, nu mai este decât un pas...

Dimensiunile pieselor și cutia din lemn cu capac de plastic recomandă acest set pentru jocuri pe suprafețe mici (ex. pe masă), fiind totodată ușor de transportat în deplasările copilului (la grădiniță, la bunici, în vizite la prieteni, la doctor...)
 
Pentru un joc mai bogat se recomandă asocierea cu Animale din lemn, Vehicule din lemn sau cu Păpuși, spiriduși și căsuțele lor.
 
Produsul este disponibil și în variantă cu piese de 4cm (10214 Set de construit Romanesque, cu piese mari) sau că puzzle magnetic (91187 Puzzle magnetic Romanesque)

Dimensiuni: 62 de piese în cutie din lemn cu capac de plastic și șnur; Dimensiunea unei piese: 2cm grosime, lungime 2-8cm; Lungimea ramei 22cm

Recenzii

Nici un review disponibil.

Scrie un review

Set de construit Romanesque

Set de construit Romanesque

Un set de construit cu forme diverse, inspirat din arhitectură medievală romanică

18 alte produse în aceeasi categorie: