Set Waldorf de construcție cu 15 forme neregulate

GRMS-10010

Set Waldorf de construcție, cu blocuri colorate având forme neregulate

Mai multe detalii

MaterialLemn
CuloareMulticolor
Vârstă1+

Când ai construit ultima dată cu forme neregulate? Ai simțit cât de mare este diferență între construcția cu forme naturale, neregulate și cea cu forme geometrice predefinite? Ai văzut de câtă îndemânare și atenție este nevoie pentru a pune în echilibru piesele neregulate? Și ai văzut cât de multe construcții, decoruri, asocieri se pot face cu ele?
 
Aceste blocuri Waldorf sunt inspirate din formele neregulate, cursive ale naturii aducând în atenția copiilor suprafețe și texturi provocatoare. Simplitatea lor este totodată și cel mai mare atuu, întrucât nu limitează jocul la un simplu exercițiu de construcție ci stimulează imaginația copilului să se implice activ în jocuri creativ-imaginative. Fie ca le combină cu alte elemente naturale adunate de prin călătoriile în parcuri sau păduri, fie că le asociază cu elemente clasice de construit sau cu texturi diverse (ex.cu mătăsuri colorate pentru a imagina o mare pe care plutesc bărcuțe) formele neregulate ale acestor blocuri Waldorf se pot integra într-o mare diversitate de decoruri, fiind astfel o jucărie versatilă pe care copilul o va folosi mereu în jocurile sale.
 
Totodată aceste blocuri Waldorf sunt și o provocare pentru îndemânarea oricărui constructor. Datorită texturii naturale a lemnului, suprafața blocurilor are o aderență specifică ce permite chiar și celor mai mici constructori să-și construiască primele turnuri. Spre deosebire de formele geometrice de construit, acestea favorizează un simț mai fîn al echilibrului, stimulând copilul să acorde o mai mare atenție în construcții complexe.
 
Produsul este disponibil și în variantă natur
 
Dimensiuni: 15 blocuri în plasă din material textil. Dimensiunea unui bloc: 6-8cm.

Recenzii

Nici un review disponibil.

Scrie un review

Set Waldorf de construcție cu 15 forme neregulate

Set Waldorf de construcție cu 15 forme neregulate

Set Waldorf de construcție, cu blocuri colorate având forme neregulate

18 alte produse în aceeasi categorie: