Turn curcubeu, 14 piese

GRMS-11200

Jucărie creativă pentru sortat și stivuit, reprezentând două curcubee puse unul peste altul pe o tijă din lemn

Mai multe detalii

MaterialLemn
CuloareMulticolor
Vârstă1+

Cele 2 curcubee montate pe o tijă cu suport permit copilului să sorteze, stivuiască și asambleze cele 14 piese pentru a crea forme intersante și pline de culoare!
 
Copilul mai mic le poate sorta învățând astfel despre culori,  mărimi și forme, sau se poate bucură pur și simplu de culorile lor calde și texturile naturale stivuindu-le în combinații diverse. Căpăcelul din vârful tijei are rolul de a proteja copilul de accidentări, fiind recomandată montarea să pe jucărie ori de câte ori această nu este folosită.
 
Iar când noțiunile de bază a fost învățate iar cel mic simte nevoia de ceva mai provocator, cele două curcubee se pot scoate de pe tijă lor și folosi ca și element de construcție. Copilul va explora astfel echilibrul provocator al construcțiilor din lemn și își va exersa imaginația dând naștere celor mai inventive construcții: tunele pentru mașini sau bărcuțe,  leagăne pentru spiriduși sau păpuși, căsuțe pentru animăluțe...
 
Iar la vârstă jocurilor de rol cele 14 piese ale curcubeelor devin un decor de neprețuit pentru jocurile cu păpuși, mașini etc. De asemenea, o fantezie bogată poate imagina diverse sculpturi abstracte ce își găsesc ușor locul că element decorativ într-o cameră.
 
Pentru un joc mai bogat se recomandă asocierea și cu alte Seturi creative de construit, cu Animale și vehicule sau Păpuși, spiriduși și căsuțele lor.

Dimensiuni: înălțime 25cm.

Recenzii

Nici un review disponibil.

Scrie un review

Turn curcubeu, 14 piese

Turn curcubeu, 14 piese

Jucărie creativă pentru sortat și stivuit, reprezentând două curcubee puse unul peste altul pe o tijă din lemn

30 alte produse în aceeasi categorie: