Turnul rozelor Mărește

Turnul rozelor

GRMS-07320

Căsuță fantezie pentru joc imaginativ și jocuri de rol, cu patru elemente din lemn cu forme neregulate, specifice pedagogiei Waldorf.

Mai multe detalii

55,00 lei

MaterialLemn
CuloareRosu
Vârstă0+

Vă mai aduceți aminte de Zâna primăverii? Dar de spiridușii ce se adăpostesc între petalele florilor? Mai știți poveștile lor fermecate citite la ceas de liniște de mama sau de bunica?

Nicăieri poveștile nu sunt mai viu primite decât în sufletul copiilor. Acolo este încă loc pentru zăne și spiriduși, pentru pitici cu bărbi stufoase și elfi înaripați, pentru steluțe și unicorni. Poveștile inspira și animă imaginația copiilor, îmbogățind continuu sufletul cu imagini pline de conținut.

Turnul rozelor este rodul unei astfel de povești. O poveste fără sfârșit, ce așteaptă să fie mereu descoperită și reinventată...

Ca de altfel toate jucăriile Grimm's Spiel und Holz Design, cele patru piese ale Căsuței fantezie oferă o bogată experiență senzorială, specifică materialelor naturale. Jucăria poate fi gustată, aruncată, pipăită, ciocănită, ascultată, favorizând astfel cunoașterea nemijlocită a caracteristicilor sale naturale. Totodată, copilul va descoperi formele neregulate, specifice pedagogiei Waldorf, ce îndeamnă la asocieri diverse și arată cum o jucărie se poate adapta și transforma în funcție de context și vârsta copilului.

Jucăria Turnul rozelor este recomandată copiilor începând cu vârsta de 0 ani, fiind utilă atât pentru activități senzoriale (atingere, sunet, culoare), cât și pentru activități de stivuire, sortare, deprinderea echilibrului formelor neregulate. Pentru copii mai măricei ea reprezintă un excelent punct de plecare pentru joc imaginativ, ce combină și asociază diverse povești și personaje, favorizând astfel dezvoltarea imaginației și a vocabularului.

Recomandare de varsta: 0+

Dimensiuni: 4 piese cu forme neregulate din lemn de tei, pictat manual cu culori non-toxice pe bază de apă, înalțime 19cm.

Recenzii

Nici un review disponibil.

Scrie un review

Turnul rozelor

Turnul rozelor

Căsuță fantezie pentru joc imaginativ și jocuri de rol, cu patru elemente din lemn cu forme neregulate, specifice pedagogiei Waldorf.

30 alte produse în aceeasi categorie: